Despre noiUn aer proaspat pentru armonia universului dumneavoastra. Solutii integrate instalatii Ventilatie, Climatizare si Termice.

DESPRE NOI... se zice ca suntem una dintre cele mai indraznete si rapide companii din piata HVAC din Romania.

Solutiile oferite acopera intregul domeniu al instalatiilor de ventilatie – climatizare si termice, principalele arii in care actionam fiind:

Ø  productia de materiale si echipamente ventilatie si climatizare:

·         tubulatura rectangulara din tabla zincata si ALP pentru sistemele de ventilatie si climatizare;

·         tubulatura circulara din tabla zincata pentru sistemele de ventilatie si climatizare;

·         cosuri de fum pentru centrale, simplu si dublu izolate;

·         productia de confectii metalice aferente pentru componenta de circulare a aerului (piese speciale din tabla zincata si ALP, accesorii pentru tubulatura de ventilatie, alte accesorii pentru ventilatie);

Ø  importul direct si distributia de materiale si echipamente HVAC:

·         de la gama completa de ventilatoare (ventilatoare industriale, ventilatoare comerciale, ventilatoare casnice), grile, valve, anemostate si convectori de pardoseala, tubulatura flexibila din aluminiu - izolata si neizolata, si pana la accesorii, cum ar fi clapetele de ventilatie (clapete de sens, clapete antifoc, clapete reglaj),

·         aparate de aer conditionat (tip split, casetat de tavan sau tip duct pentru tubulatura), ventiloconvectoare de pardoseala si de plafon, perdele de aer electrice sau pe agent termic,

·         toata gama de izolatii utilizate in sistemele HVAC: izolatii adezive si neadezive din cauciu elastomeric (tuburi si placi), vata bazaltica (role si placi), izolatii din polietilena si izolatii din polistiren;

Ø  proiectarea, executia, montarea, reglarea si punerea in functiune a instalatiilor de climatizare- ventilatie si termice.

Cultivam cu asiduitate VALORILE care ne reprezinta:

§  CURIOZITATE si PROACTIVITATE: atentie si deschidere la dinamismul pietei si al tehnologiei, dar mai ales la nevoile clientilor nostri, pe care incercam mereu sa le intelegem si sa le traducem cel mai bine in servicii si produse de calitate. Vrem sa continuam sa fim consultantii clientilor nostri, primii oameni la care apeleaza atunci cand au o nevoie, o problema sau o necunoscuta in domeniul in care activam.

§  RESPONSABILITATE: atitudinea constienta fata de actiunile noastre este valoarea pe care am invatat-o cel mai bine. Si asta tot de la clientii nostri, dar si de la partenerii si concurentii nostri, cu ajutorul carora evoluam mereu.

§  CALITATE: calitatea inseamna superioritate. Ea nu reprezinta cu adevarat ceva decat raportat la cerintele si asteptarile clientilor nostri. Ne place sa credem ca avem clienti exigenti, care stiu sa ceara excelenta de la noi si pe care ne bazam pentru cresterea noastra continua.

§  PROMPTITUDINE: viteza = distanta/timp. Daca timpul nu-l putem tine in loc, facem insa totul pentru a micsora distanta dintre noi si clientii nostri. Si incepem sa devenim foarte buni la asta.