PortofoliuUn aer proaspat pentru armonia universului dumneavoastra. Solutii integrate instalatii Ventilatie, Climatizare si Termice.

A. INSTITUTII SI SEDII

BANCA NATIONALA A ROMANIEI

Monument architectonic construit in perioada 1882 – 1889, sediul central al Bancii Nationale a beneficiat in ultimii ani de lucrari importante de consolidare si restaurare. In cadrul acestor programe au fost realizate si lucrarile de instalatii realizate cu noile tehnologii.

PRIMARIA GENERALA A MUNICIPIULUI BUCURESTI

Noul sediu al Primariei Capitalei din Splaiul Independentei, functional  din 2010, este o cladire noua, moderna, de 14 etaje, in care se desfasoara operatiunile Primariei Generale a Bucurestilor, pe durata consolidarii vechiului sediu din bulevardul Regina Elisabeta.

MUZEUL NATIONAL DE ARTA AL ROMANIEI

Fostul Palat Regal al Romaniei, astazi Muzeul National de Arta al Romaniei, lucrare arhitecturala monumentala, a avut de infruntat, de-a lungul timpului, actiunea distructiva a factorilor naturali si nu numai. Incendii, bombardamente, agresiunile din decembrie 1989 si-au pus malefic amprenta asupra cladirii. Consolidarea si restaurarea cladirii este unul din proiectele aflate inca in desfasurare.  

UNIVERSITATEA EFTIMIE MURGU RESITA

Infiintata in 1992, prin desprinderea de Institutul Politehnic “Traian Vuia”, Universitatea Eftimie Murgu a parcurs, dupa aproape 20 de ani de la infiintare, un amplu proces de modernizare a  infrastructurii educationale, in vederea adaptarii la noile standarde europene.  Lucrarile de reabilitare a Universitatii „Eftimie Murgu” din Resita au presupus modernizarea si extinderea a 2 corpuri ale facultatilor apartinand campusului universitar.

INSTITUTUL DE FIZICA ATOMICA MAGURELE

Institutul de Fizica Atomica Magurele “Horia Hulubei” infiintat in 1956, este una dintre cele mai importante institutii de cercetare-dezvoltare din domeniu, numit pe drept cuvant “leaganul fizicii romanesti”. Dezvoltarea Platformei de Fizica de la Magurele-IFA si-a atins apogeul in anii ’70, prin investitii majore atat in potentialul uman, cat si in infrastructura de cercetare si invatamant,  impresionante pentru vremea aceea. Stiinta care se facea la Magurele a devenit cunoscuta in comunitatea internationala si a impus un standard intregii cercetari romanesti.

FACULTATEA DE ARHITECTURA BUCURESTI

Invatamantul de Arhitectura a fost infiintat in urma deciziei domnitorului Alexandru Ioan Cuza din 1 octombrie 1864. Universitatea de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" este principala institutie universitara de stat dedicata formarii specialistilor în domeniul arhitecturii si al urbanismului. Ea este, totodata, si cea mai veche institutie de acest fel din Romania, fiind predecesoarea Scolii de arhitectura infiintata de Societatea Arhitectilor Romani.Trecerea timpului si-a pus amprenta asupra sa, astfel incat aceasta a avut nevoie de lucrari de consolidare, dar si de restaurare a salilor de curs.

BIBLIOTECA POLITEHNICA BUCURESTI

Atestata documentar ca institutie inca din 1868, Biblioteca Centrala U.P.B. este astazi o cladire moderna, de o mare complexitate, cu o suprafata desfasurata de peste 16.000 mp. Cele 4 etaje ale constructiei adapostesc cele mai reprezentative opere stiintifice din domeniul ingineresc. Circa 1,5 milioane de carti, structurate pe disciplinele fundamentale si de specialitate ale facultatii, se afla la dispozitia cadrelor didactice, inginerilor, cercetatorilor si studentilor care se pregatesc pentru o cariera in domeniu.

MAGAZINUL OBOR BUCURESTI

Situat pe locul fostului Obor de vite din Bucurestiul de secol XIX, Magazinul Bucur Obor din Bucuresti a fost dat in folosinta in 1975, ca cel mai mare complex comercial din Romania, intins pe o suprafata de 32.000 mp. In prezent, Complexul Comercial Bucur Obor gazduieste spatii comerciale date spre inchiriere agentilor economici. Odata cu reamenajarea sa si extinderea spatiului de lucru, magazinul a devenit un centru comercial cu un adevarat potential de dezvoltare.

B. COMPLEXURI REZIDENTIALE

COMPLEX REZIDENTIAL PRIVIGHETORILOR

Complexul imobilar Privighetorilor Residence este situat in partea de nord a Bucurestiului, in zona rezidentiala Baneasa, aflandu-se foarte aproape de cea mai mare zona comerciala din Bucuresti, Baneasa Shopping City. Complexul este format din 4 blocuri, fiecare avand Subsol+Parter+6 si dispunand de un numar de 164 apartamente.

COMPLEX RESIDENCE MILITARI

Residence Militari este creat pentru a fi un complex la standarde europene. Cele 23 de blocuri de forma S+P+7+M au in componenta 1200 de apartamente cu suprafete variabile, fiind pe gustul oricarui doritor. Situat la mica distanta de mijloacele de transport in comun (RATB si metrou), in imediata apropiere a parcului comercial Militari.

 

 

 

C. COMPLEXURI COMERCIALE

AFI COTROCENI

Nu este un simplu mall comercial, ci un centru cu multe facilitati (patinoar, restaurante si spatii de divertisment) dedicate oamenilor care vor sa se destinda atat ziua, cat si noaptea. Inaugurat in octombrie 2009, AFI Palace Cotroceni gazduieste in cei 214.000 mp ai centrului dezvoltat de catre AFI Europe, cca 300 de magazine si un hypermarket deschis non-stop.

BANEASA SHOPPING CITY

Baneasa Shopping City este piesa de rezistenta a Zonei Comerciale Baneasa. Din punct de vedere al magazinelor, este cel mai diversificat mall si cuprinde majoritatea magazinelor de fashion deschise in Romania. Totodata, ofera o imbinare unica de servicii si locuri de petrecere a timpului liber, precum si spatii de distractii. Zona gastronomica nu este nici ea neglijata, aici regasindu-se restaurante deosebite.

SUN PLAZA BERCENI

Sun Plaza este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si Sparkassen Immobilien AG, finalizat in februarie 2010. Sun Plaza isi doreste sa atraga clientii prin cele trei abordari regasite la baza unui centru comercial, dar la standarde mult mai ridicate. Astfel, cei care ajung aici pot realiza cumparaturi de baza, pot vizita zona de lifestyle sau se pot relaxa in zona de divertisment si petrecere a timpului liber.

IKEA BANEASA

Magazinul,deschis in anul 2007, este amplasat in Zona Comerciala Baneasa, pe o suprafata de 26.000 mp. Ikea mizeaza pe vanzarea produselor functionale, usor de asamblat si cu preturi reduse. Suma totala investita in Magazinul Ikea se ridica la circa 25 de milioane de euro, incluzand atat constructia, cat si amenajarea magazinului.

D.SPATII SI BIROURI

AUREL VLAICU OFFICE BUILDING

Infiintata in mai 2010, Aurel Vlaicu Office Building este o cladire noua de birouri, construita la standarde europene si situata in zona de nord a Bucurestiului, la intersectia dintre strazile Pipera si Zagazului. Proximitatea fata de Parcului Herastrau ofera cladirii o adevarata oaza de liniste, iar situarea la doar cateva minute de mers pe jos fata de statia de metrou Aurel Vlaicu si la mai putin de 3 km de Piata Victoriei, ofera acces facil atat spre aeroport, cat si spre centrul capitalei.

SANOFI AVENTIS OFFICE BUILDING

Afacerile grupului Sanofi Aventis Romania includ si producatorul roman de medicamente Zentiva. In anul  2009, Sanofi-Aventis, al patrulea producator de medicamente din lume, a platit aproximativ doua miliarde de dolari pentru cumpararea companiei Zentiva din Bucuresti, asigurandu-si, astfel, o poarta pentru dezvoltarea pe segmentul medicamentelor de baza în Europa Centrala si de Est si Rusia.

E. UNITATI DE PRODUCTIE

VALROM

In anul 1996 a fost infiintata compania Valrom Industrie. Valrom este liderul roman in productia sistemelor de tevi din plastic .Compania Valrom se ocupa cu realizarea si distributia de produse pentru retelele de alimentare cu apa rece si calda, de gaz si de canalizare, sisteme de filtrare, stocare si pompare a apei, separatoare de grasimi si de hidrocarburi, sisteme sanitare si de incalzire.

TRANSAVIA

Transavia este unul dintre cei mai mari producatori de preparate din carne de pasare din Romania. Compania a fost infiintata în anul 1991. Transavia a preluat, in septembrie 2007, pachetul majoritar al firmei Avicola BraşovCu o productie anuala de 30.000 tone, Transavia a devenit liderul incontestabil al pietei de carne de pasare din Romania.

ALBRAU GRUP

Albrau Onesti si-a inceput activitatea in1992, cand a preluat traditia berii Zimbru, marca atestata documentar in anul 1845, iar din 2006 s-a infiintat grupul ALBRAU Grup SA. Societatea se ocupa cu producerea şi comercializarea berii pasteurizate, avand o capacitate finala de productie a fabricii de peste 1.000.000 de hectolitri anual, ceea ce o situeaza pe primul loc în Moldova şi printre primele zece din tara.

FOX COM SERV

Compania Fox Com Serv, infiintata in anul 1992, activeaza in zona de productie si comercializare a produselor din carne, cu specializarea in mezeluri. Compania detine o fabrica proprie, constructie noua realizata conform celor mai noi norme privind igiena alimentara, protectia si securitatea la incendiu, avand o capacitate de productie de 40 de tone pe zi. 

ASAS ROMANIA

Firma a fost infintata in anul 2001 in judetul Calarasi, ca sucursala din Romania a firmei ASAŞ din Turcia. Domeniul de activitate al firmei este cel al productiei de ambalaje flexibile imprimate.

HIDROSERV SLATINA

SC Hidroserv Slatina SA a fost parte a SC Hidroelectrica SA ,si datorita externalizarii activitatii de servicii de reparatii si intretinere aferente domeniului hidroenergetic,s-a desprins de aceasta.De-a lungul timpului SC Hidroserv Slatina a realizat mai multe proiecte lucrari de întretinere, revizii tehnice si reparatii alaturi de modernizari la agregate si  instalatii electrice.Calitatea lor este asigurata de personalul calificat cu experienta in domeniu si de selectia atenta si riguroasa a furnizorilor.

ROMCOLOR 2000

Infiintata în 1994, Romcolor 2000 ste parte a grupului Global Colors. Principalele tari in care grupul isi desfasoara activitatea sunt Bulgaria, Serbia, Ungaria, Republica Moldova, Ucraina, Rusia, Belarus, Kazakhstan, Lituania, Letonia, Estonia, Turcia, Polonia si Grecia. In momentul de fata este lider de piata in Romania in productia si vanzarea de coloranti si aditivi pentru mase plastice.

F. ALTELE

CAFENEA LES BOURGEOIS

Situata in Centrul Istoric Vechi al capitalei, cafeneaua Les Bourgeois imbina aroma trecutului cu fascinatia prezentului. Ofertele tentante, precum si deliciile care se gasesc aici, fac din acest local o adevarata oaza de liniste. Localul a fost deschis in anul 2009 si se bucura de o clientela selecta.

CAFENEA ZVON CAFFE

Cafeneaua Zvon Café este situata in inima Bucurestiului, pe bulevardul Decebal. Serviciile ireprosabile, precum si calitatea consumabilelor, fac din aceasta una dintre cele mai bine cotate cafenele nou deschise din oras.

CAFENEA HASHAS BUCURESTI

Situata pe bulevardului Vasile Lascar, cafeneaua HasHas este una dintre cele mai neconventionale cafenele ale Bucurestiului, strucurata pe 3 nivele - subsol,  parter si un mic etaj. Spiritul artistic vizibil la orice pas, face din Hashas Caffe locul ideal de petrecere a unei seri alaturi de prieteni sau de serbare a unui eveniment. 

LASERMAXX ARENA

In anul 2009, la doi ani de la deschiderea primei arene de laser tag din tara, LaserMaxx Romania a inaugurat in AFI Palace Cotroceni a doua arena dintr-un mall. Cei 1000 de metri patrati sunt destinati modalitatilor inedite de petrecere a timpului liber alaturi de prieteni sau colegi.