Global Mat Install
Despre noi

Despre noi

Global Mat Install a fost fondată în 2008, cu dorința și hotărârea de a-și consolida un nume în domeniul instalațiilor. Criza financiară care a urmat ne-a întărit și maturizat profesional, predându-ne unele dintre cele mai dure, dar și eficiente lecții de business, care ne-au ajutat să progresăm rapid. Dorința puternică de a reuși, determinarea de neclintit cu care am muncit, clienții care au crezut în noi, furnizorii care ne-au văzut potențialul - sunt vectorii evoluției noastre continue. Nimic însă nu s-ar fi întâmplat fără echipa entuziastă și devotată profesiei și companiei – în continuare avem colegi care ne sunt alături încă din primii ani și cu care am pus temeliile a ceea ce suntem azi. Și multe alte talente ni s-au alăturat de-a lungul timpului, cu ajutorul cărora construim cu încredere și siguranță în continuare.

Așa am evoluat constant și am devenit:
- principalul producător român de tubulatură și accesorii de ventilație;
- un partener puternic al oricărui Antreprenor de instalații, Constructor și Dezvoltator pentru execuția “la cheie” (material și manoperă) a proiectelor de instalații de ventilație;
- o companie responsabilă și de încredere, având continua preocupare de a se menține flexibilă, smart și adaptabilă.
Ne extindem continuu portofoliul cu proiecte naționale și internaționale, pe care le deservim cu același profesionalism, indiferent de mărimea sau complexitatea lor. Fie că producem și furnizăm tubulatura de ventilație sau executăm “la cheie” sisteme de ventilație, fie că sunt proiecte mici și medii sau proiecte complexe, niciun proiect nu este prea mare sau prea mic pentru noi

Suntem dedicați cu adevărat misiunii noastre de a trata cu aceeași promptitudine și a livra la aceleași standarde orice tip de proiect de ventilație.

Continuăm să investim în dezvoltare și în calitate: în utilaje și echipamente tehnologice de ultimă oră, dar și în oameni cu potențial deosebit. Doar astfel putem continua să credem cu tărie în visul pe care am sperat să îl înfăptuim când am demarat business-ul. Acum însă suntem deja garanția realizării lui. Și depunem toate eforturile, zi de zi, pentru a continua cu asumare, responsabilitate și integritate ceea ce am început.